Van elég tapasztalatunk, hogy segítsünk eredményeket elérni

kérdés…

Tőzsdézni szeretnél?

kérdés…

Támogatásra van szükséged?

ha igen…

A TőzsdeiKereskedés.hu elsősorban azoknak a befektetőknek szól, akik szeretnének tőzsdézni megtakarításuk egy részével, de ehhez szakmai támogatásra van szükségük.

Bő évtizedes személyes rutinnal és több ezer konzultációval a hátunk mögött tudjuk, hogy az ügyfelek profi szakmai támogatásra és odafigyelésre vágynak, melynek színvonalas megléte folyamatosan fontos számukra.

A Tőzsdeikereskedés.hu Kft. a Goldenburg Group Limited – melynek márkaneve TopForex – függő ügynöke. MNB azonosító számunk: 26089812

Tőzsdézz felkészült csapattal a hátad mögött

Rólunk mondják

Tőzsdei Szakembereink

Fazekas Ferenc

Domokos Zsolt

Riczkó István

Fischl Márk

Szabó Zoltán

Irodánk címe:

Mill Park irodaház, Budapest Soroksári út 44.
A épület 2. emelet

Aktív tőzsdei támogatás olyan befektetőknek, akiknek nincs idejük a piacokat követni, de szeretnének magabiztosabban tőzsdézni.
Így végre nem maradsz le a legizgalmasabb lehetőségekről.

Kockázati figyelmeztetés: a CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt nagy a gyors pénzveszteség kockázata. A Goldenburg Group Ltd-nél a lakossági befektetői számlák 81,34% -a pénzt veszít a CFD-kel történő kereskedés során. Fontolja meg, hogy tisztában van-e a CFD-k működési módjával, és megengedheti-e magának, hogy vállalja annak a magas kockázatát, hogy elveszíti pénzét. Kérjük, olvassa el a Kockázati Felhívást.