Érdemes még befektetni
Tesla részvénybe?

A Tesla rekord második negyedévet zárt 2021-ben. A vállalat 201.300 db új járművet értékesített három hónap alatt, ami 122%-kal magasabb, mint tavaly ugyanebben a negyedévben. A növekvő eladásoknak köszönhetően az elektromos autógyártó bevétele meghaladta a 12 milliárd dollárt, a megtermelt profit pedig átlépte az 1 milliárd dolláros álomhatárt.

A Tesla részvény árfolyama már eddig is óriási emelkedésen van túl, de a közeljövőben is páratlan növekedés várható a Nemzetközi Energia Ügynökség szerint:

„A 2020-as 10 millióról 2030-ra 145 millióra emelkedhet az elektromos autók száma.”

Domokos Zsolt

+36-30-294-0984

Kérdéseivel forduljon 15 évnyi tapasztalattal rendelkező kollégánkhoz, Zsolthoz.

Részvény hozamok

*2021.09.07-i adatok alapján

A múltbeli teljesítmény nem jelent előrejelzést a jövőbeli eredményre.

A gombra kattintva letöltheti további 15 részvény árfolyamának teljesítményét.

Miért velünk intézze befektetéseit?

Mindegy, hogy késő este vagy hétvégén, személyesen vagy telefonon kíván tájékoztatást kapni, mi alkalmazkodunk Önhöz. Ezt próbálja ki a bankjánál…

Mivel mi a tőzsde specialistái vagyunk, ezért mindig egy lépéssel mások előtt járunk. A kimagasló hozam a tőzsdén azon múlik, hogy megfelelő időben kapjon információt a jövő nyerteseiről.

Személyes számla menedzserének köszönhetően Ön nem fogja elszalasztani a kimagasló lehetőségeket és akár napi szinten tudnak telefonon egyeztetni.

Az ügyfeleink azért bíznak bennünk, mert a tulajdonosok olyan tapasztalt szakemberek, akik névvel és arccal állnak a vállalkozás mögött.

Kérdéseivel forduljon 15 éves tapasztalattal
rendelkező kollégánkhoz, Zsolthoz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjen visszahívást

…vagy hívja szakértőnket most

Domokos Zsolt

+36-30-294-0984

Felügyelt szolgáltató

Befektetése biztonsága és adatainak védelme számunkra, mint felügyelt pénzügyi szolgáltatónak is kiemelten fontos. Engedélyünket természetesen megtalálja a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti nyilvántartásában.

Társaságunk a hatályos MIFID2 (az Európai Unió szigorú pénzügyi szabályozása) és GDPR irányelvek betartásával működik.

Kockázati figyelmeztetés: a CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt nagy a gyors pénzveszteség kockázata. A Goldenburg Group Ltd-nél a lakossági befektetői számlák 83,12% -a pénzt veszít a CFD-kel történő kereskedés során. Fontolja meg, hogy tisztában van-e a CFD-k működési módjával, és megengedheti-e magának, hogy vállalja annak a magas kockázatát, hogy elveszíti pénzét. Kérjük, olvassa el a Kockázati Felhívást.